Skrotpræmie
Få kr. 15000 – kr. 20000 i SKROTPRÆMIE

Mange giver efterhånden kr. 15.000,- i skrotpræmie for din gamle bil. Vi var nogle af de første i tidernes morgen, der opfandt en såkaldt skrotningspræmie sammen med Chevrolet, som man kunne bruge til finansieringen af sin nye bil. Vores store erfaring indenfor dette gør, at vi den dag i dag, holder fast i dette koncept, som er en rigtig god ide´og en fordel for dig, som skal ud og have finansieret en ny bil. Hos Mørch Automobiler kan skrotpræmien variere. Vi giver som minimum kr. 15.000,- men afhængig af beløb og ønskede tillægsydelser i form af serviceaftaler, forsikring og udstyr kan vi give helt op til kr. 20.000,- og måske i nogen tilfælde endnu mere. 

 

Skrotpræmie er et vidt begreb da det ikke kun er biler til skrot vi tager i bytte. Er din bil mere værd giver vi selvfølgelig en vurdering. I øvrigt gælder det for en skrotbil, at den skal være på Danske nummerplader og der skal medfølge en registreringsattest på køretøjet. Om bilen skal synes, ikke vil starte eller blot mangler en dør og et sidespejl er for os underordnet. 

 

 

Skrotpræmien kan bruges som en del af din udbetaling

I manges øjne gælder det om hvor få penge man skal have op af lommen for at komme ud og køre i en ny bil. Skrotpræmien lægger man derfor som udbetaling, der mindsker det kontant beløb man normalvis skal have op af lommen. Ved køb af bil til kr. 125.000,- skal der lægges 20 % af prisen til udbetaling. I dette tilfælde vil det være kr. 25.000,- men har man nu været så heldig at kunne opnå de kr. 20.000,- i skrotpræmie kan de trækkes fra sådan din kontant betaling kun er kr. 5.000,- for at få en ny bil. Det kan vist ikke gøres meget bedre.