Velkommen til Mørch Automobiler A/S


Hos Mørch Automobiler A/S får du en professionel og god vejledning, når du skal købe ny bil. Vi har mere end 60 års erfaring med bilhandel.

I dag samarbejder vi med KIA Motors, hvilket betyder vi har KIA's nyeste biler i udstillingen. Derudover har vi altid brugte biler samt demobiler på lager.

Vores udvalg af biler er stort lige fra den lille benzinøkonomiske model til de større mellemklassebiler.

Mørch Automobiler A/S har også et professionelt værksted, hvor vi tilbyder at udføre løbende eftersyn eller større reparationer, hvis uheldet er ude.  

 


 

NYHEDER

 

KIA XCEED – EN URBAN CROSSOVER, SOM KOMBINERER DE PRAKTISKE SUV-EGENSKABER MED KØREEGENSKABER OG UDSEENDE SOM EN SPORTY HATCHBACK

Pressemeddelse   •   Jun 26, 2019 15:00 CEST

26. juni 2019 – KIA XCeed er en ny urban crossover utility vehicle (CUV) fra KIA, som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med det sporty udseende og de medrivende køreegenskaber fra en hatchback.

Den nye CUV er et sporty alternativ til de traditionelle SUV’er, men den byder samtidig på et sammenligneligt niveau af plads til både passagerer og bagage. KIA XCeed engagerer førerne med sine sporty køreegenskaber og giver en komfortabel og tryg køreoplevelse med bedre overblik over vejen i forhold til en almindelig hatchback.

De avancerede sikkerheds-, opkoblings- og infotainmentfeatures i XCeed gør den til en af de mest hightech biler i CUV-klassen. Med et udvalg af turbomotorer med højt omdrejningstal er den også en af de mest effektive.


Kia Privatleasing

Kia _sportage _ql _pe _my 19_gt _line _w (1)

KIA Privatleasing er løsningen til dig, der ønsker et komplet overblik over din månedlige udgift ved privatleasing. Du skal kun fokusere på køreglæden. Du får, ligesom alle andre kunder hos KIA Privatleasing:

  • Fast månedlig ydelse
  • Ingen omkostninger til serviceeftersyn
  • Mulighed For God, Attraktiv Forsikring
  • En Gennemskuelig Aftale

 

Tænker du at ovenstående kunne være noget for dig, så kontakt Mørch Automobiler på tlf. 96 32 22 11og lad os få en snak omkring dine muligheder.

 


 

Biler til salg

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 96 32 22 22