Velkommen til Mørch Automobiler A/S


Hos Mørch Automobiler A/S får du en professionel og god vejledning, når du skal købe ny bil. Vi har mere end 60 års erfaring med bilhandel.

I dag samarbejder vi med KIA Motors, hvilket betyder vi har KIA's nyeste biler i udstillingen. Derudover har vi altid brugte biler samt demobiler på lager.

Vores udvalg af biler er stort lige fra den lille benzinøkonomiske model til de større mellemklassebiler.

Mørch Automobiler A/S har også et professionelt værksted, hvor vi tilbyder at udføre løbende eftersyn eller større reparationer, hvis uheldet er ude.  

 


NYHED

FOR FEMTE ÅR I TRÆK RANGERER KIA MOTORS SOM DET HØJEST PLACEREDE MAINSTREAM BRAND I J.D. POWERS KVALITETANALYSE

Nyhed   •   Jun 24, 2019 10:38 CEST

Med en forbedring på 2 point sikrer KIA sin top-pladsering i J.D. Powers kvalitetanalyse

 

Fredericia, den 24. juni 2019 – For femte år i træk er KIA netop blevet udnævnt som det førende ikke-premium bilmærke i J.D. Powers amerikanske kvalitetanalyse. Med 70 indrapporterede problemer pr. 100 biler, er det en forbedring på 2 point i forhold til sidste års resultat.

KIAs fortsatte succes i kvalitetanalysen bliver ført an af fire modeller - Rio, Forte, Sportage og Soul – som alle er blandt de 10 bedst rangerede køretøjer i branchen, hvilket er en større repræsentation end noget andet bilmærke. Derudover kan KIA bryste sig af topplaceringer i fire forskellige segmenter – nemlig Rio i segmentet for mini-biler, Forte i segmentet for kompakte mellemklasse biler, Sportage i segmentet for små SUV’er og Sedona i segmentet for minivans.

"At være rangeret øverst på J.D. Powers amerikanske kvalitetundersøgelse blandt alle mainstream mærker én gang, er en enorm ære, men at indtage førstepladsen fem år i træk, bekræfter KIAs engagement i kvalitet og kundeservice", siger Michael Cole, som er chief operating officer and EVP for Kia Motors America. "Med fire segment-vindere - og yderligere tre modeller rangeret blandt top-tre i deres respektive segmenter – har KIAs brand filosofi ”Give it Everything” klart affødt et model lineup i verdensklasse."

Årsrapporten analyserede svar fra 76.256 respondenter fordelt på 257 bilmodeller på tværs af 26 segmenter. Modellerne blev vurderet på køreoplevelse, motor og gearkasse og en bred vifte af indberettede kvalitetproblemer fra bilejerne.


 

KIA PRIVATLEASING

Kia _sportage _ql _pe _my 19_gt _line _w (1)

KIA Privatleasing er løsningen til dig, der ønsker et komplet overblik over din månedlige udgift ved privatleasing. Du skal kun fokusere på køreglæden. Du får, ligesom alle andre kunder hos KIA Privatleasing:

  • Fast månedlig ydelse
  • Ingen omkostninger til serviceeftersyn
  • Mulighed For God, Attraktiv Forsikring
  • En Gennemskuelig Aftale

 

Tænker du at ovenstående kunne være noget for dig, så kontakt Mørch Automobiler på tlf. 96 32 22 11og lad os få en snak omkring dine muligheder.

 


 

Biler til salg

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 96 32 22 22